Kiroterapi-Uddannelse

Min baggrund for at undervise.
Jeg har gennem mit voksenliv deltaget i talrige kurser inden for personlig
udvikling, intensiveret fra 1990. Jeg har gennemgået kortere og længere terapiforløb samt kostvejledning. Jeg har beskæftiget mig med flere sider
af krop, sind og ånd. Jeg blev færdig som kiroterapeut i 1994 og har siden arbejdet sammen med Erik Jakobsen om udvikling, uddannelse og behandling. Læs mere om min egen uddannelse hér>>

Du lærer kiroterapiens grundbegreber, det vil sige, du lærer at bruge denne unikke healingsmetode, så du optimalt udnytter kiroterapiens indfaldsvinkler.
Du vil blive styrket i at udnytte dine healende evner.
Du lærer hen ad vejen at blive fortrolig med at læse et kropsprog, du ikke tidligere har set. Du vil lære de greb og begreber, der er indeholdt i kiroterapien. Du vil lære at arbejde i kroppens energilegemer, det vil sige, gå ud og hente de informationer, der ligger i auraen. Jeg vil bestræbe mig på, at du udvikler dig til at kunne foretage en mental behandling samt at blive fortrolig med at fjernbehandle.

Ønsker du at tage kursus i kiroterapi, kontakt kiroterapeut Annie Nielsen for fremsendelse af materiale om kursusforløb og pris.

Læs 2 elevers udtalelser om uddannelsen (PDF-fil).
NB! Undervisningsstedet er ændret i forhold til det i artiklen nævnte.

Webdesign: Webpassion.dk
Klik hér for at sende en e-mail til kiroterapi-info.dk. Jeg besvarer den så hurtigt som muligt.