ALT = Ansigtsløftningsteknik = Helt uden kniv og kemikalier

Stanley Rosenberg ansigtsløftningsteknik - ALT.

Jeg er uddannet ALT- behandler på Stanley Rosenberg Instituttet juni 2009. ALT er kort for AnsigtsLøftningsTeknik.

1 komplet ansigtsbehandling består af 6 enkelte behandlinger, der hver især er en fornøjelse at modtage og samlet er de nærmest et lille trylleri.
Det anbefales, at der går 8 – 14 dage mellem hver behandling.

Mange kender det, ansigtsmusklerne er spændte, man får dybe rynker mellem øjnene, øjenlågene hænger, alt trækker mod syd.
Kommentarer som "du ser sur ud", "er du træt", "er du vred" bliver man træt af at høre, fordi man ikke føler sig som sådan, men ansigtet ser sådan ud.

Tidligere tiders traumer, oplevelser, følelser sætter sig som spor i vore ansigter, og det er ikke altid, at det spejlbillede man ser stem-mer overens med, hvordan man har det indeni.

Det kan der laves om på med denne meget blide ansigtsløftnings-teknik, der påvirker det midterste lag af huden. Dette lag har mange nerveender, og ved et nøjagtigt tryk i en eksakt retning stimuleres nerverne i det midterste lag til en afspænding i bindevævet. Herved sker en øget blodtilførsel til hudcellerne. Ansigtet får en naturlig farve, og huden føles blød og elastisk. Du vil opleve og se en afspændthed og et løft.
Hos mange voksne ses en dybt skåret afblomstret maske, som kan udtrykke træthed, sorg, angst eller irritation.
Mit mål med ALT behandlingen er at hjælpe dig til at få dit naturlige ansigt. Et åbent, løftet, afspændt ansigt der giver dig din personlige udstråling tilbage.
En ansigtsløftningsbehandling foryngrer dit ansigt.

Dit ansigt og din udstråling er det, du møder verdenen med. Ansigtet er helt centralt i vores kommunikation og i vore relationer med andre mennesker, og en ALT ansigtsløftningsbehandling er en meget direkte måde at "forbedre" ansigtets funktion på. Vi får ganske enkelt mere udtryk, mere liv til rådighed efter et ALT- forløb.
Mennesker der får ALT- massage er interesserede i at se bedre ud, men bliver ofte overraskede, fordi de ikke bare ser bedre ud, men også føler større velvære.

ALT ansigtsløftningsbehandling har endvidere vist sig at være godt ved ansigtslammelser, trigeminus neuralgi, kæbespændinger, dårlig bidfunktion, tandsmerter, smerter i kæbeleddet, nakkesmerter, hovedpiner/migræne, svimmelhed, tinnitus, balancebesvær, stress m.m
Ud over det er det bare himmelsk at modtage en ansigtsløftningsbehandling.

En ansigtsløftningsbehandling varer en lille time og koster 450 kr.

Webdesign: Webpassion.dk
Klik hér for at sende en e-mail til kiroterapi-info.dk. Jeg besvarer den så hurtigt som muligt.