Japansk lifting

Japansk Lifting
Oplev denne fantastiske behandling, der kombinerer en japansk behandlings-
metode med Ansigts Refleksterapi.Japansk FaceLifting
Den afhjælper både ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. med fantastisk og hurtigt resultat, og samtidig regulerer den kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande.
Dette er sidste nye TREND i Japan, hvor behandlingen anvendes af skuespillere, TV værter og andre berømtheder.
Både kvinder og mænd.
Behandlingen er allerede en stor succes i Japan, USA, Australien, Sverige, Argentina, Mexico, Oman, Tyrkiet, England, Holland, Polen, Spanien - og nu også i Danmark.

Hvad er Japansk Lifting?
Japansk Cosmo Lifting er den bedste måde at foryngre dit ansigt på. 100% naturlig - uden brug af kirurgi, Botox, Restylane m.m.
Med alderen nedsættes produktionen af kollagen, og det resulterer i, at huden mister sin elasticitet. Rynker, slap hud og solskader bliver mere synlige, hvilket ofte får et ansigt til at se ældre ud.

Reducer dine rynker, få en sundere hud - og et bedre helbred. Der er ingen bivirkninger, kun et smukt og yngre udseende!
Naturlig ansigtsløftning - Japansk Lifting.
Metoden er udviklet af den internationalt anerkendte refleksterapeut Lone Sorensen, der igennem 25 års udvikling af Ansigt Refleksterapi har udviklet den fantastiske lifting-teknik. Lone Sorensen har fundet en naturlig og effektiv behandling med langvarig virkning.

Hvordan fungerer det?
Japansk Lifting er en neuro-sensorisk manuel behandlingsmetode, der udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler, så muskeltonus øges. Jeg er uddannet af det Internationale Institut for Refleksterapi. Ligeledes kan metoden anvendes som vedligeholdelse af et allerede opnået resultat hos en professional terapeut eller præventivt.

Der anvendes naturlige produkter under behandlingen
Denne enormt afslappende og foryngrende behandling udføres med en række økologiske cremer og olier, som har en stærk cellegendannende virkning.
Maske påføres ved begyndelsen af behandlingen for at afgifte og dybde-rense huden. En opstrammende maske anvendes ved afslutningen af behandlingen. Japansk Lifting gavner både kvinder og mænd i alle aldre.
For yngre mennesker har behandlingen en forebyggende effekt.

Japansk Lifting – og stress
Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer, såsom hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger og allergier. Men før disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig i form af ubalancer i huden og i ansigtsudtryk.
Med japansk Lifting er det muligt opnå balance i ansigtet og hele kroppen.
Under en Japansk Lifting behandling er man i stand til at slappe af. Den virker på et dybere plan, og der opnås en fysisk, kemisk og følelsesmæssig balance samt:

•  Et fantastisk foryngret ansigt.
•  Øget hud- væv og muskeltonus
•  Forfrisket hud
•  Færre pigmentpletter og mindre acne
•  Færre toksiner

Efter din første Japanske Lifting vil dit ansigt straks se yngre ud, fastere muskler, højere kindben, et mere levende udtryk samt skinnende øjne.
Typisk anbefales det at følge et intensivt forløb i starten for at opnå det ønskede resultat.

En behandling varer ca en time og består af:
•  Pålægning af rensemaske
•  Selve behandlingen består af en kombination af punktstimulering, massage, muskelpåvirkning
•  Efter endt behandling; pålægning af lifting maske, nedkøling og berigelse af huden med rotation med argentinske     bjergsaltkugler
•  Til slut påføres en nærende creme.

Før behandling:
•  Mød til behandling med et ansigt uden make up
•  Tag kontaktlinser ud, og ørenringe af
•  Det er en time i ren forkælelse, og du vil opleve en dyb afstressning af krop og sind.

Efter endt behandling:
•  Du kan opleve nogle udrensningssymptomer, og du skal huske at drikke vand.

Webdesign: Webpassion.dk
Klik hér for at sende en e-mail til kiroterapi-info.dk. Jeg besvarer den så hurtigt som muligt.