Hvem har brug for Kiroterapi?

........ og flere nyttige informationer.

Hvem har brug for kiroterapi?
Ubalancer i kroppen har mange navne, som alle bruges til at stille diagnoser. Kroppen kender ikke ubalancen på navnet, blot ved kroppen at der er en ubalance. Det kan være fysiske eller psykiske ubalancer. Kiroterapien aktiverer kroppens energisystemer, og disse energisystemer vil søge mod optimal balance inde fra den enkeltes behov. Kiroterapi er ligeledes et fint redskab til personlig udvikling og som forebyggelse, altså vedligeholde et i forvejen godt helbred.

Hvordan foregår en behandling med kiroterapi?
Som kiroterapeut kan jeg kan variere min måde at behandle på fra gang til gang. Det er din krop og dine energier, der er bestemmende for, hvorledes jeg starter behandlingen op. Du kan få behandling fra en briks, hvor du ligger og modtager kiroterapi via berøring, greb, forskellige steder på kroppen. Behandlingen kan også foregå som energiarbejde rundt omkring din krop, altså uden egentlig berøring. Der er opstart fra en stol, og stående opstart. Til slut vil jeg nævne selvbehandling og fjernbehandling, som begge er meget nyttige og stærke redskaber. Se et par eksempler hér>>

Hvor mange behandlinger?
Vi er individuelle, så derfor er der forskel på, hvor mange behandlinger, der er behov for. Det er vigtigt, når man fjerner f.eks. smerter, at det sker i en proces, hvor du også mere overordnet får øje på, hvad det er din krop reagerer mod. Problemets art, alder og årsag samt din dagligdags levevis og evt. belastninger spiller også ind.

Hvor lang tid tager en behandling?
En behandling kan variere i længde, og det er oftest reaktionerne, der afgør, hvornår en behandling er slut. Du vil opleve, at en behandling kan vare en til to timer og i nogle tilfælde længere.

Vedrørende medicin
Er du i behandling med lægeordineret medicin, må dette kun ændres i samråd med din læge. Samtidig vil jeg understrege, at du skal benytte din egen læge efter behov, præcis som altid.

Hvad kan jeg selv gøre?
For nogle kan det være nødvendigt at få set på f.eks. kosten, og måske ændre mindre hensigtsmæssige kostvaner til sundere.
Du vil lære selvbehandling, således at du kan arbejde med kiroterapi derhjemme.

Rigtig god fornøjelse!

Webdesign: Webpassion.dk
Klik hér for at sende en e-mail til kiroterapi-info.dk. Jeg besvarer den så hurtigt som muligt.