Referencer - Fra min klinik - Side 2

Mor og søn
Dreng 6 år kommer til behandling. Han har været her flere gange, og iøjnefaldende er hans tålmodighed som bare er vokset og vokset. I starten spurgte han efter 5 eller 10 min.: hvornår skal vi hjem?
Ved sidste behandling skete noget anderledes i forhold til de øvrige beh. Han ”gik på gulvet”.
Ved denne behandling var han længere ”inde” i behandlingen, og kroppen forsøgte flere gange at komme på gulvet, men det blev ved forsøgene. Som om den tøvede. Pludselig ændrer energien i rummet sig fuldstændig. Jeg mærker den der fornemmelse jeg kun kan beskrive som ”rør”. Jeg føler at min krop bliver et rør, der skal bruges som kanal. Drengen ligger og laver noget med munden, og åbner munden, rækker tungen lidt ud og klemmer ude i spidsen af tungen (hjerte) Jeg bad moderen lukke øjnene, og mærke om en eller anden person ville hende noget. Det kan være en der er her, og det kan være en der er død. Moderen mærker sin mor, der siger at hun skal passe på søsteren.
Vi aftaler efter oplevelsen, at hun skal tænde lys for moderen, og fortælle hende at hun gerne må få fred, hun behøver ikke længere bekymre sig. Vi takker hende for hjælpen, og siger pænt farvel.
Naturligvis er vi meget rørte efter en sådan en oplevelse.

Kvinde 40 år kommer og er med ved elev.
Kvinden arbejder med personlig udvikling. Under behandlingen i dag ”går hun på gulvet”.
hendes arme vil gerne arbejde, men er ligesom ”fastlåste, hvilket hendes kropssprog i det hele taget er. Det virker som om at hun er begrænset i hendes udfoldelse. Jeg opfordrer hende til at lade arme og hænder arbejde, og pludselig giver hun slip og begynder at arbejde intuitivt. Hendes hænder arbejder blidt hen over hele kroppen. Hun oplever det som om at hun skal mærke sig selv for første gang. Det er hendes eget udtryk.
Hun begynder at lave tryk omkring navlen. Hendes fingre finder hårde pulse i maven over navlen. Arbejder længe med tryk omkring navlen, og pulsene ændrer sig. Hun finder området Tan Tien og bemærker at der mærker hun ingen puls. Det skal bemærkes at hun ikke har nogen viden om denne form for massage omkring navlen, og pulse. Jeg viser eleven, og senere klienten, skemaet fra bogen Indre organmassage.
Det er en meget stærk oplevelse.
Undervejs mærker jeg i min kredsløbsfinger, at et område omkring næseryggen på hende skal have opmærksomhed, og jeg bukker mig ned og lader min finger arbejde. Jeg spørger om hun har haft noget med næsen, og først siger hun nej, men langt henne i forløbet husker hun. Hun er blevet brændt i næsen som teenager pga. af snorken. Det var svaret på det.
Herefter ændrer hun ”maske” og oplevelserne ændrer sig for hende. Hun får andre mere mentale oplevelser, og pludselig siger hun. Jeg må snart åbne øjnene for jeg har lige fået et klart billede inde i mit hoved som jeg skal op og male til dig. Hun kommer op fra gulvet, og jeg har hentet papir og farver og hun laver en skitse. Billedet er en kvinde der står med ryggen til, løftede arme, og en masse lys omkring. Meget smukt.

Kvinde kommer med problemer i lænden. Ser foroverbøjet og forpint ud.
Føler at den ene hofte er låst i forhold til den anden.
Har under behandlingen et livligt og flot kropsprog. Fingrene finder tænderne i overmunden. Søger hen til tand 3, der tager sig af bl.a hoften.
Lægger sig om på siden, og borer tomlen ind i Galdeblære30. ”Hoppende Cirkel” Navnet henviser til punktets funktion, der blandt andet er at omdanne stagneret energi i hofteleddet, at hjælpe kroppen med at kunne bøje sig og bevæge sig. Igen ikke kendt viden der bliver brugt.

Kvinde 18 år kommer, efter i lang tid ikke at have fået behandling.
Hendes problem er at hun har svært ved at trække vejret, hun siger lyde i halsen ved nervøsitet, har megen udslæt i ansigtet, og noget trist til mode.
Hun er en kraftigt reagerende pige, der har utrolige oplevelser under kiroterapi. Denne gang ligeså. Mine fingerspidser søger efter et punkt på ryggen, skulderen. Hun siger av! da min finger strejfer et bestemt sted, herefter søger hendes egne fingre konstant at bearbejde, påvirke, trykke på samme sted.
Jeg konstaterer at punktet er ”Himmelsk Kendetegn” – ”Tianzong” (Tyndtarmens punkter på skulderbladet ses som stjerner på himlen). Det er tyndtarmsmeridianens punkt 11.
Punktet tager sig blandt andre ting af stagneret Lever energi. Udslættet i ansigtet er Lever hede som kan ende i stagnation. Ked af det heden ligger i Leverens energi. Og igen, det er fantastisk at kroppen selv kan finde ud af det.

Kvinde 43. Opereret for discusprolaps og har det bestemt ikke godt efter. Er helt skæv i kroppen og vi aftaler flere behandlinger i træk. Dette er den fjerde af 5 og hun kommer spontant ind og siger. Det er mærkeligt jeg har fået problemer i en af mine tænder.
Hun tæller at det er 4. tanden i overmunden. 4. og 5. tanden tager sig bl.a af L.4 og L.5 hvor discos sad.
Jeg sætter kroppen i gang med at arbejde og tager derefter symptomgreb på tandområderne for 4. og 5. tand. Der er tale om 4. og 5. tåen og jeg arbejder områderne igennem. Pludselig siger hun, jeg kan mærke 4. og 5. fingrene (som foroven således også forneden) Herefter mærker hun områderne op gennem benet som er til stadig gene efter operationen.
Tanden holdt op med at ”mure”

Klient 52 år ringer at nu kan hun ikke klare situationen mere. For fire måneder siden fik hun smerter lige bag brystbenet. Tiltagende i tiden der fulgte. Søgte egen læge, og har været undersøgt meget. Op til dette indlagt 14 dage på medicinsk afd. hvor hun de sidste dage end ikke måtte forlade sengen. Lå med nitrodrop og strengt sengeleje. Er gennemundersøgt hjertemæssigt, har fået foretaget et utal af ekg'er alle i.a. Et viste et eller andet ” nede i småtingsafd.” . (klientens ord) Har fået foretaget ultralyd scanning af hjertet, hvilket viste normalt størrelse af hjerte. Lægen mente at hjertet ikke fik ilt nok og klienten bliver overflyttet til Skejby sgh. til nærmere undersøgelser. Alt er normalt, men klienten får alligevel diagnosen angina pectoris, og spørger hvorledes hun kan få den diagnose når alt er i.a.. Får det svar at er er små fine kar i hjertet der kan give symptomer. Efter udskrivelsen er klienten stadig smertepåvirket og kan ikke ligge ned uden at få smerter. Har i dagene på sgh. fået morfin hver 4. time og en masse smertestillende tbl. Da hun ringer er hun nærmest desperat og kan kun arbejde få timer, og sover ikke om natten.
Hun lægger sig op på briksen. Efter få min. begynder smerterne, og de tiltager. Øjnene arbejder rigtig meget, og jeg fortæller hende at de er inde og læse hendes historie og finde ud af rækkefølgen i behandlingen. Første reaktion efter øjnene er at højre pegefinger løfter sig lige op i luften(tyktarm) Herefter peger den lidt til siderne. Hun spørger om hun må klø næsen, og det må hun. Det klør lige ved næseroden hvor tyktarmsmeridianen slutter!! Disse reaktioner får mig til at undersøge reflekserne for tyktarm på foden. Leverbøjning og tværgående tyktarm gør bare ondt. Jeg går op og mærker tyktarmen på maven og der er det samme mønster. Jeg masserer tarmen rundt i tarmens retning, da kroppen arbejder via kiroterapien, og pludselig er smerterne væk. Jeg lader kroppen arbejde videre via kioterapien godt en time.
Klienten sætter sig op i stolen, og vi gennemgår tyktarmen, instruerer i tarmskyl og foreslår mælkesyrebakterier. Vi snakker lidt kost, og nogle få ændringer kan hun gennemføre.
Klienten går hjem og arbejder videre med sin kost og får indlagt mere motion og får det godt igen.

Webdesign: Webpassion.dk
Klik hér for at sende en e-mail til kiroterapi-info.dk. Jeg besvarer den så hurtigt som muligt.